tisdag 1 januari 2013


Nytt år och nya utmaningar som väntar. Undrar hur många som avgett sin löften under nattens sprakande fyrverkerier för att sedan bli besvikna under året över att det inte blivit så som utlovats. Nyårslöften för mig är tomma ord som hoppar ur en inte alltför sällan onykter mun...

Livet är så förutsägbart och skört. Många tar livet för givet, avger löften eller säger saker både till höger och vänster för att sedan bli besvikna på antingen sig själva eller andra för att det inte blev som de ville. Själv anser jag att allt är förutbestämt och att vi vägleds genom livet, men med skillnad på vad var och en uppfattar, vilka ord vi använder och vilken väg här i livet vi väljer att ta. Vägledningen och tryggheten vi får är så olika. Den hjälp jag får är tacksamt mottagen men också skrämmande ibland med de budskap som jag kan bli varse om.

Trots en del motgångar i mitt liv är jag tacksam över att få vakna upp till en ny dag med mina närmaste omkring mig. Att få ta dagen som den kommer med tung medicinering, vila, trötta ömma leder och värk som aldrig vill ge sig, Att få andas in den friska skogsluften eller bara gosa med djuren. Det finns inga löften i denna värld som kan ersätta det....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar